91% die een griepprik kreeg, kreeg nog steeds griep

Verspreid de liefde

Let op, een vaccin wordt nooit als een succes beschouwd, tenzij er een bewezen vermindering van 50% is.

AP Headlines: Griepprik doet het slecht om oudere mensen te beschermen
Door MIKE STOBBE | Associated Press

Het is bewezen dat de ronde van griep van dit seizoen niet te stoppen is. De vaccinbedrijven moeten een bevestigde mislukking van de 91% toegeven. Dit bewijst wetenschappelijk en onomstotelijk dat het griepvaccin ervoor zorgde dat ze ziek werden.

Grote bedrijven houden hier niet van, aangezien de aandelenmarkt wordt bijeengehouden door deze grote farmaceutische industriebedrijven.

Mensen schrokken toen ze zagen dat Piers Morgan de griepprik kreeg terwijl hij nog volkomen gezond was en toen plotseling ziek werd. Hij verliest zijn stem totaal. Slechts een paar dagen na ontvangst van de griepprik begon Piers naar verluidt griepachtige symptomen te ontwikkelen die duidelijk zijn vermogen om goed te spreken remden. Zijn symptomen verslechterden snel, wat hem ertoe aanzette om op 23 januari een "tweet" te publiceren, slechts 11 dagen nadat hij de zijne had ontvangen griep shot, waarin hij uitlegde dat zijn stem "naar een [een] belachelijk niveau was gedaald, in en uit vervaagd". Hierna voegde Morgan eraan toe: "Ik weet niet helemaal zeker of ik de liveshow van vanavond in dit tempo zal maken."

Tot zover al dat gepraat over de veiligheid en effectiviteit van de griepprik, en de absurde bewering van Dr. Oz dat griepprikken geen griep kunnen veroorzaken. Zoals volkomen duidelijk werd voor miljoenen Amerikanen om te zien, begon Morgan's gezondheid snel af te nemen, bijna onmiddellijk nadat hij een griepprik kreeg van Dr. Oz, wat hoogst achterdochtig en zeer zorgwekkend is. Morgan zelf bevestigde in wezen slechts enkele dagen later tijdens een interview met ondertekenaar Dwight Yoakam dat de griepprik die hij kreeg verantwoordelijk was voor het aanzetten tot zijn ziekte.

'We rekenen allebei toch,' antwoordde Morgan tegen Yoakam, die zojuist de controversiële televisiepersoonlijkheid had geadviseerd nooit meer een griepprik te krijgen. "We zagen allebei dat hij dat ding in mijn arm stopte en binnen 10 dagen ben ik neergeslagen."

Je kunt het segment met Morgan en Yoakam hier bekijken: http://youtu.be/X5SQPPvR-JA

Miljoenen Amerikanen weten nu dat ze ziek kunnen worden van griepprikken, dankzij Piers Morgan

Het is moeilijk om niet te grinniken over de hele belachelijke poppenkast. Wat bedoeld was om de wol over de ogen van goedgelovige Amerikanen verder te trekken, ontplofte letterlijk in het gezicht van degenen die het hebben gepleegd, aangezien miljoenen Amerikanen nu hun ogen hebben geopend voor het feit dat griepprikken gevaarlijk zijn en inderdaad kunnen veroorzaken griepachtige symptomen en andere gezondheidsschade.

Geef een reactie