Pre-Ordination Ministries

Verspreid de liefde

Voorlopige ordinatiecertificaten voor OCC worden ook verstrekt door The Christ's Assembly Worldwide.

  Een conservatieve, onafhankelijke en interkerkelijke gemeenschap van heiligen.

TCAWW Tijdelijke ministervergunningen
DEEL I - Inleiding

Voor allen die de roeping van God hebben ontvangen en de wil hebben om op de meest positieve manier te reageren, is het verkrijgen van de bedieningsvergunning de meest correcte manier om aan deze grote onderneming van God te beginnen, omdat het de nieuwe bedienaar in staat stelt zijn zoektocht te beginnen. in overeenstemming met kerkelijke en / of confessionele richtlijnen, de wetten van het land, evenals de wetten van God. De gelicentieerde minister is een stagiair-minister, een leerling-minister en een officiële kandidaat voor de gewijde bediening.

De Heilige Schrift vereist dat er vooraf een of andere beproeving wordt uitgevoerd tegen degenen die tot de bediening van het evangelie zullen worden geordend (zie 1 Timoteüs 3), zodat dit heilige ambt niet wordt vernederd en dat de kerken en de algemene vereniging een gelegenheid om een beter oordeel te vormen over de gaven van degenen door wie ze moeten worden geïnstrueerd. Daartoe zullen kandidaten voor wijding eerst toestemming krijgen om het evangelie te prediken als Intern Ministers. Na een stageperiode die voldoende is om hun kwalificaties en dienstverlening op de proef te stellen, en nadat ze rapporten hebben ontvangen dat hun diensten opbouwend zijn voor degenen die ze dienen, kan het in orde zijn om de stagiaires te ordenen.

De ministerslicentie wordt over het algemeen afgegeven aan leken die de gave en het vermogen hebben om te prediken, onderwijzen, dienen door middel van muziek enz., Zoals gedefinieerd door de organisatie die de licentie verleent, en zij dienen onder begeleiding van een mentor die geordend is. Minister. Over het algemeen wordt de licentie het certificaat van licentie voor de evangeliewerking genoemd, en staat ook bekend als een "licentie om te prediken" en als een "lekenvergunning". Ordening is niet nodig voor een persoon aan wie een vergunning voor de predikant is verleend om aanvaardbare dienst te verlenen in het openbaar prediken, onderwijzen of andere bedieningsvaardigheden als dat nodig is.

Een gelicentieerde minister, onder begeleiding van een mentor, kan worden aangepast aan instructie, toezicht en aanverwante discipline om groei in genade, kennis en leiderschapsvaardigheden te verzekeren. Dit geeft de gelicentieerde minister de gelegenheid om de training te volgen om erediensten, studiegroepen enz. Te leiden, en de mogelijkheid om veel van de functies van een volwaardige gewijde minister te vervullen. Een gelicentieerde minister vult vaak de kloof binnen een traditionele kerk door de senior minister te ontlasten van zijn pogingen om op meer dan één plaats tegelijk te zijn.

De gelicentieerde minister heeft de mogelijkheid om de problemen die ze te onervaren zijn, door te geven aan de doorgewinterde minister zonder de leek onnodig van streek te maken door slechte begeleiding te geven. Bij twijfel zal de bevoegde minister vaak voorstellen dat het probleem naar boven wordt geschopt om zichzelf de tijd te geven om een correctere aanpak te leren om het probleem van de leek aan te pakken.

DEEL II - Licentieverlening:

  1. Vergunningverlening is voor degenen die tot de bediening zijn geroepen, maar nog niet zijn bewezen, en / of die niet de behoefte hebben aan het gezag dat bij de wijding hoort om hun bediening uit te voeren. De licentie-ID-kaart bevat een vervaldatum die kan worden gewijzigd.
  2. De bevoegde minister heeft de volgende bevoegdheden:
    1. Om het evangelie te prediken waar en wanneer de gelegenheid zich voordoet
    2. Om erediensten, studiegroepen, enz. Te houden
    3. Om de doop en communie uit te voeren met de goedkeuring van hun mentor / gewijde bedienaar wanneer hun bediening dit vereist
    4. Om begrafenissen te houden wanneer dat door hun bediening wordt vereist
    5. Om huwelijksceremonies te houden met de specifieke toestemming van hun mentor / gewijde minister in staten waar de wet een bevoegde minister toestaat om bruiloften te houden

SECTIE III - Rapporten:

Op periodieke basis zal de bevoegde minister een verslag van hun ministeriële activiteiten en vorderingen moeten indienen bij hun mentor en de Algemene Vereniging. Enkele van de items die in het rapport moeten worden opgenomen, zijn:

  1. Aantal gepredikte preken
  2. Evangelistisch, educatief en zendingswerk uitgevoerd
  3. Aantal uitgevoerde dopen met namen en datums
  4. Aantal uitgevoerde begrafenissen met namen en datums
  5. Aantal gesloten huwelijken met namen en datums
  6. Diversen

marshalofsalem@yahoo.com

Concordantie van Online Strong    Watchman News Reporters

Bijgewerkt: april 19, 2022 - 1:02 pm

Geef een reactie