CI is een verkeerde benaming voor Gods Allerhoogste Kerk

Verspreid de liefde

The Christ's Assembly Online

Waarom Gods Kerk GEEN "Christelijke identiteit" is.

newsle2

De eerste reden de kerk hoeft zichzelf niet "identiteit" te noemen, omdat het lasterlijk is om die naam te gebruiken. De kerk hoeft zich niet te verlagen tot nieuwe namen. We bezitten alle fundamentele doctrines van elke generatie van het reguliere christendom. Om dat te ondermijnen en onszelf te verlagen tot een of andere rare sekte-naam kan zelfs godslasterlijk zijn.

Rond de tijd van de Amerikaanse Revolutie leerde elke universiteit in Amerika, zoals Harvard, Princeton, Union, enz., Dat de westerse christelijke naties de enkel en alleen Modern Israël gevonden in de Bijbel.

Onze belangrijkste overtuigingen zijn onderwezen als fundamentele doctrines in bijna elke christelijke denominatie en tot nu toe onderwezen als een heersende regel in elke generatie.

Alleen omdat we volgen wat elke grote Amerikaanse universiteit heeft geleerd, "dat we Israël zijn", maakt dat ons nog niet tot "identiteit".

Het is pas zeer recent dat onze fundamentele leerstellingen versoepeld zijn geworden en niet meer worden onderwezen. Bijvoorbeeld de fundamentele calvinistische doctrine van “beperkte verzoening”, onderwezen in alle protestantse denominaties, en bijna elke bijbelse theoloog ter wereld, slechts 100 jaar geleden. Ook in bijna elk theologieboek dat slechts 60 jaar geleden werd geschreven, wijden ze verschillende pagina's en hoofdstukken aan de promotie van deze fundamentele leerstelling dat Christus niet stierf voor de hele 'wereld', dat de wereld niet de hele wereld is, en dat 'Hij heeft alleen Israël gekend ”(Amos 3: 2). Hij koos en verloste alleen Zijn bruid Israël van de twaalf stammen, terwijl slechts één van de stammen van Israël zelfs Juda wordt genoemd. Tegenwoordig blijft het alleen als een fundamentele leerstelling in protestantse bijbelscholen, met predikanten die geïnstrueerd zijn het niet te onderwijzen, maar alles eenvoudig te houden voor de schapen.

Er is geen reden voor Gods kerk om zich terug te trekken uit de overwinning en de nieuwe naam "Christelijke identiteit" te gaan gebruiken, een naam die pas in de jaren tachtig door ds. Gale werd bedacht. Dat zou wegvallen van de waarheid zijn.
De tweede reden de kerk noemt zichzelf geen identiteit vanwege de gewelddadige geschiedenis van sommige randgroepen die de naam gebruiken. We zijn tegen geweld en haat. De Bijbel leert niets dan liefde en liefde voor de waarheid.

Hoewel 99% van degenen die de naam "identiteit" gebruiken vreedzame pacifisten zijn, blijft het een feit dat de naam "Christelijke identiteit" een nieuwe rebellengroepnaam is die in de jaren tachtig door dominee Gale is bedacht. Hij werd door iedereen beschouwd als een nazi-commandant en de grondlegger van de skinheadbeweging in Californië, nog steeds beschouwd als de skinheadhoofdstad van de wereld. Onder de naam Christian Identity ontstonden verschillende gewelddadige randgroepen zoals Aryan Nations die probeerden de Amerikaanse federale regering met geweld omver te werpen.
WE MOETEN BEKERING HEBBEN, NIET REBELLEN!

Als we miljoenen christenen hebben die zich hebben bekeerd van hun zonden en de goede dingen doen die ons in de Bijbel wordt opgedragen, zullen we onze voordelen aan Gods volk aanbieden. Zelfs de regeringen zullen onze voordelen willen. Velen zullen beseffen dat we op het pad van het leven zijn en dat als ze gered willen worden, ze zullen moeten proberen zich aan de geboden van onze Koning Jezus te houden. Allen zullen zien dat Gods wegen de enige manier zijn om "ons land te genezen". Alleen bekering zal ons redden, niet rebellie.

Wij zijn geen kerk die Romeinen 13 verkeerd interpreteert. De Amerikaanse geestelijkheid van de late jaren 1700 geloofde, en we kunnen tientallen preken citeren, dat Romeinen 13 enig verzet tegen goddeloos gezag leert. Ze toonden verder aan dat, aangezien de koning van Engeland illegaal en in strijd met God handelde, hij niet van God was en zeer zeker niet van Gods machten, en niet iemand om aan onderworpen te zijn, enz. De meeste van die citaten en preken zijn verzameld in een boek van Mission to Israel http://missiontoisrael.org , een boek van Ted Weiland genaamd "Christian Duty Under Corrupt Government", is de conclusie van het boek geen totale weerstand, of welke kracht dan ook, maar om te doen wat goed en juist is, altijd waar God je heeft geplaatst.

We weten dat als ze het avondmaal verbieden of de Bijbel lezen, dat ook dingen en bewijzen zijn, dat we problemen zouden hebben met God in de hemel als we onszelf zouden "onderwerpen" aan zo'n tirannie. Vandaar het motto van de revolutie "Geen koning behalve Jezus", en president Thomas Jefferson, ook een revolutionair, had gezegd: "Weerstand tegen tirannen is gehoorzaamheid aan God". Alles met mate.

 

 

Geef een reactie