Obama klaar om 16 staten van de VS af te sluiten - de Republiek Texas kan eerder dan later ontstaan

Verspreid de liefde
Obama heeft een plan om 16 staten te ontbinden en hun staatshandvest in te trekken door middel van een uitvoerend fiat-bevel met de huidige vermeende begrotingscrisis en sluiting. Als hij dat doet, er zullen enkele zeer interessante dingen gebeuren met Texas. met een gepland ontsnappingsevenement van de Republiek TexasZelfs de procureur-generaal, Greg Abbott van de staat Texas heeft het er nu over en heeft een plan en een verklaring gepubliceerd om met de Texas Nationalistische Beweging samen te werken voor volledige onafhankelijkheid van Texas als dit scenario zich voordoet, zegt hij.. Scroll naar het midden van het onderstaande artikel om te lezen wat die evenementen zijn.
Heel erg interessant, inderdaad. Blijf kijken.
Rav Jeff L.Smith
Senior minister / leraar / leidinggevende ouderling
Beyth Yahowseph * MinistriesTEXASNATIE
Beyth Yahowseph * • A Covenant Ministry for Restoration of the House of Yahowseph / Joseph Over the Northern 10 Tribes Stick of the 12/13 of Israel and For Special Ministry of the House of Menashsheh / Manasseh and this 'Forgotten' 13th Tribe's Special Role as as “Nassiy”, nu ontwaakt uit kiemrust om de stam van de Chief Shepherd Preserver van de laatste dagen te zijn in het Onyx Stone Kingdom of the Daughter of Zion Wilderness Land van Father Yahweh's People in the 2nd Israel Nation * (Ezechiël 37:22) Geprofeteerd om tot stand te komen in de Heilige Schrift (Ezechiël 36: 1 - 37:28) VOORDAT de Messias terugkeert Yahshua HaMashiyach • • •http://freepatriot.org/2013/10/06/obama-ready-shutdown-16-u-s-states/

Obama is klaar om 16 Amerikaanse staten "af te sluiten"

Gepost door: Brandon Walker Datum geplaatst: 06 oktober 2013 In:Blog berichtenEconomieNieuwsVideos

Google +

obama VN
Het is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van de Verenigde Staten. We The People zien hoe een politiek schaakspel zich ontvouwt van de leiders van onze naties en staan aan de vooravond van een financiële ramp als geen ander sinds de oprichting van onze naties. Wanneer en als dit gebeurt in slechts 11 dagen, op 17 oktober, is president Obama niet van plan het te repareren, maar eerder het handvest van 16 Amerikaanse staten te 'sluiten' of te beëindigen!
Het treinwrak dat werd voorspeld met de Affordable Care Act, AKA Obamacare, wordt gepland. Onze nationale schuldklok tikt als een tijdbom. Op 17 oktober kunnen we voor het eerst in de geschiedenis van de VS onze leningen niet nakomen. Geen grapje. Op 17 oktober komt de cheque van de openstaande rekeningen die we hebben geleend om onze Federal Reserve te financieren, te danken aan landen als China die president Obama heeft geleendBiljoen dollars vanaf.
Stel je voor dat je:
De volgorde van gebeurtenissen zou waarschijnlijk als volgt zijn ...
 
Binnen enkele seconden na het nieuws dat de Verenigde Staten een betaling hebben gemist, bijna gelijktijdig, zouden de aandelenmarkt en de Amerikaanse dollar in waarde dalen.
 
Binnenkort zou een superpiek in de rentetarieven volgen.
 
Een gallon melk zou ineens meer dan $100 kosten.
 
Een brood, $44.
 
Een gallon benzine, meer dan $1,000.
 
In paniek om hun voorraden te beschermen, sloten bedrijfseigenaren hun deuren, wat leidde tot wijdverbreide plunderingen en chaos.
 
Dan, binnen een uur later, zou de federale overheid een noodmelding geven dat haar rampenkaart van kracht is.
 
"De Verenigde Staten van Amerika zouden er dramatisch anders uitzien", zegt de gerenommeerde wereldwijde analist Karim Rahemtulla, eraan toevoegend dat "niet elke staat zal overleven." -Stadhuis
Stadhuis meldt enkele interessante opmerkingen van de minister van Financiën, Jack Lew, over dit onderwerp.
"Als we onvoldoende contanten bij de hand hebben, zou het voor de Verenigde Staten van Amerika onmogelijk zijn om aan al zijn verplichtingen te voldoen", zei minister van Financiën, Jack Lew, woensdag.
Waar onze minister van Financiën zinspeelt, is groter dan alles wat we ons kunnen voorstellen en een bijna doemscenario voor de Verenigde Staten dat wordt gepland door president Obama en zijn regering. Hoe ernstig is de dreiging? Welnu, het is serieus genoeg voor de NSA, het Department of Homeland Security en de federale regering om noodplannen in te voeren om 16 staten volledig te annexeren en de federale kaart van de Verenigde Staten opnieuw te tekenen.
De federale regering heeft noodplannen opgesteld om, als dit gebeurt, een virtuele "overheidssluiting" van 16 staten te implementeren. Welke 16 staten? Nou, dat hangt af van de kaart, want er zijn er twee in het spel. De ene sluit de grootste verzorgingsstaten af, de andere tekent de kaart van de burgeroorlog opnieuw!
Staat uw staat op de kaart die moet worden geannexeerd?
Illinois-welzijnspercentage
Deze kaart toont de grootste TANF, of federale fondsen voor gezinnen met een laag inkomen, ontvangers. Dit is een van de grootste putten voor de overheid die leent van de belastinginkomsten op het gebied van sociale zekerheid en Medicare die sinds de hervorming van 1996 worden ontvangen. Donkerblauw geeft het hoogste percentage per bevolking aan dat deze fondsen ontvangt.
Volgens CNBC en de National Counsel of State Legislatures (NCSL) de top 15 van staten die het slachtoffer zijn van de sluiting van de regering van Obama om de mensen te straffen, zijn: 15. Oregon, 14. Pennsylvania, 13. Michigan, 12. Rhode Island, 11. Indiana, 10. New Mexico, 9. Washington , 8. Minnesota, 7. New York, 6. District of Colombia (geen staat maar een van de hoogste uitkeringsontvangers per hoofd van de bevolking), 5. Vermont, 4. Massachusetts, 3. Tennessee, 2. Maine, 1. Californië. De 16e staat zou een keuze kunnen zijn uit een van de donkerblauwe staten van Virginia, Florida, Alaska, enz. Dit zou ook kunnen worden opgesteld door de telling van 2012 van Mediane inkomen van het huishouden die zo ongeveer enkele oude gevechtslinies en oude wonden van onze natie opnieuw zouden tekenen. Deze lijst zou van laag naar hoog zijn: 16. Mississippi, 15. West Virginia, 14. Arkansas, 13. Kentucky, 12. Alabama, 11. Tennessee, 10. Louisiana, 9. South Carolina, 8. New Mexico, 7. Oklahoma, 6. Idaho, 5. North Carolina, 4. Montana, 3. Florida, 2. Missouri, 1. Ohio.
In feite de broodmand van Amerika. Het zou landbouw zijn in plaats van industrie. De rest van de zuidelijke staten lopen niet ver achter op die lijst. We kunnen overheidsinmenging in de landbouwsector en recente overstromingen, droogtes en natuurlijke gebeurtenissen voor de kloof registreren.
Degene die op de lijst ontbreekt als een belangrijke speler in de industrie in de oude Geconfedereerde Staten heeft een plan dat dit nog groter maakt.
Gouverneur van Texas Rick Perry (R) maakte sinds 2009 geen geheim over zijn gevoelens over als de federale regering van de Verenigde Staten en de republiek instortten wat zijn gevoelens waren. Het is geen geheim dat Texas een grote slagveldstaat is en een van de marktleiders met zelfs maar een plaats in de wereldeconomie.
Dit jaar ondertekende de procureur-generaal van Texas, Gregg Abott, een noodplan dat hij de Texas Nationalistische Beweging zou helpen in het geval van een economische ineenstorting om de Republiek Texas te herstellen in de volle glorie van de natie die het ooit was.. Dit heeft geleid tot een serieus debat met constitutionele advocaten, alsof het al mogelijk was sinds de burgeroorlog. Maar Texas blijft een staat die nog steeds wordt geclassificeerd als een "Republiek" en is een van de weinige staten die zijn vlag op hetzelfde niveau kan voeren als de Amerikaanse vlag.
Dit leidde tot wetgeving Oklahoma van het Oklahoma House en de Senaat en werd ondertekend door gouverneur Mary Fallen (R) om ook de VS te verlaten in geval van een catastrofe. Het lijkt erop dat Oklahoma zou zich bij zijn zusterstaat aansluiten om te vertrekken en ze staan op de lijst van de 16 staten die zouden worden geschrapt als president Obama dit doet door rijkdom.
Louisiana flirt met het idee en Arkansas ook. Delen van Colorado (gezien het feit dat ze de eerste herroepingsverkiezingen hadden en voor het eerst in de geschiedenis tijdens een termijn de wetgevende macht hebben vervangen) en New Mexico volgen ook het idee . Zouden we de opkomst van de Republiek Texas opnieuw kunnen zien?
(Opmerking: alles wat we nu nodig hebben, is dat Wyoming en Kansas zich hier in Texas bij ons aansluiten, en we hebben onze Republiek Texas terug, alles, ja inderdaad! We hebben nu alle andere delen van Texas al bij ons in de rij!)
Hoe geloofwaardig is de dreiging? (voor hen, niet voor ons hier in Texas) Nou, er zijn verschillende dingen die dit doemscenario mogelijk maken. Ten eerste: de regering heeft het noodplan al opgesteld en president Obama heeft het uitvoerend bevel al ondertekend.
We hebben de truckers die de dollar op 11 en 13 oktober sluiten om hun aandacht te trekken en afzetting te eisen. We hebben de banken die als vergelding dreigen te volgen. Onmiddellijke marktflux of misschien een marktcrash.
De machten die er zijn, kunnen hier geld aan verdienen, in feite zijn ze erop uit:
"Het stapelt zich op in zeer specifieke mondiale markten", zegt Karim Rahemtulla, auteur van het bestverkochte boek, Where in the World Should I Invest?
 
“Bepaalde insiders zullen rijk worden van dit evenement. Het gebeurt in elke crisis die teruggaat tot de depressie. Je hoeft alleen maar te weten waar je je geld moet stoppen, ”voegt Rahemtulla toe.
De volgende, De Blaze terwijl we dit artikel aan het schrijven waren, meldde dat spreker John Boehner nu stelt dat als president Obama doorgaat met onderhandelen, we de nationale schuld niet zullen betalen. Hier is de video waar ze het over hebben:
Het is al erg genoeg om Spreker Boehner ertoe te brengen in een andere toespraak rechtstreeks tot het Witte Huis van te vloeken "Dit is GEEN verdomd spel"!
Hier is de situatie in een notendop: ALS de president aan tafel komt en onderhandelt, dan verhogen we het schuldenplafond; we riskeren opnieuw een kredietverlaging in onze geschiedenis van de VS, de dollar verzwakt en we riskeren opnieuw een catastrofale marktinstorting.  De Verenigde Staten blijven echter intact en we kunnen de waanzin mogelijk de laatste tijd beëindigen.
Als dat niet gebeurt, bekijk dan het doemscenario voor ons allemaal. We hebben zijn excuus om de staat van beleg af te kondigen en de Verenigde Staten aan stukken te scheuren.
Hoe dan ook, als je Republikein, Democraat, Libertair, Onafhankelijk of niet aangesloten bij een partij, het uiteindelijke resultaat van 17 oktober 2013 er niet goed uitziet.  Controleer Mate!

Brandon Walker

Gediplomeerd predikant en journalist uit Texas. Veteraan van het Amerikaanse leger, onder eervolle omstandigheden medisch ontslagen. Zeventien jaar veteraan van wetshandhaving die werkte voor organisaties als de Massachusetts State Police, Oklahoma Department of Corrections, Corrections Corporation of America (Administrator) en Texas Department of Criminal Justice. Christelijk constitutioneel conservatief met diploma's in zaken- en strafrecht.
Volg mij:
Facebook

Geef een reactie