De rechtbank beveelt 300 dakloze Afrikaners naar een door misdaad geteisterd township

Verspreid de liefde

Video: Wreed gerechtelijk bevel verwijdert 300 dakloze Afrikaners met geweld naar een vuilnisbelt zonder schoon water of scholen - in Muncieville met veel criminaliteit

 

AfrikanerSquattersKrugersdorpGedwongenVerwijderingKrugerdorpRekordPage1

Afrikaans verhaal verder http://krugersdorpnews.co.za/239694/video-hof-beslis-wit-plakkers-moet-uit/

 

Wat het gerechtelijk bevel inhoudt, is dat 122 zeer arme blanke gezinnen met een gemiddeld maandelijks inkomen van R300 van particuliere donateurs, en zonder vervoer, met hun 74 kinderen en 24 ouderen zullen moeten verhuizen, om eerst te zien hoe hun goedgebouwde hutten worden gesloopt - en bij aankomst moeten ze 's nachts golfplaten hutten opstaan op een vuilnisbelt in Muncieville, waar geen stromend water, geen elektriciteit of enige veiligheid voor de groep is.

  •  Om nog erger te maken, moet deze zeer kwetsbare groep Afrikaners voor 16 december worden verplaatst - omgedoopt tot 'Verzoeningsdag', onder het ANC-regime, maar die de Afrikaners echter herdenken als de Dag van de Gelofte: 
  • The Krugersdorp News interviewde de groep kort nadat ze het nieuws van het shock-gerechtelijk bevel kregen en hun verwarring, diepe woede en regelrechte angst is duidelijk te zien in deze video. http://youtu.be/Wzj1CliwNvo 

Deze 122 Afrikaner families die sinds 2009 hebben gevochten om te proberen bij elkaar te blijven als een culturele Afrikaanse gemeenschap, worden nu met geweld verwijderd. Het ANC-regime gaat deze Afrikaners nu dwingen te gaan wonen op een vuilnisbelt in het criminele zwarte krakerskamp van Muncieville.

  • Belangrijker nog, net als gebeurde eerder bij andere gedwongen verhuizingen van blanken naar zwarte townships, zijn de zwarte inwoners van Muncieville ook 'niet tevreden' en bedreigen ze de Afrikaners met moord en dreigen ze dat hun 'vrouwen en kinderen zullen worden verkracht'. Er was maar één Afrikaner-man te zien op de videoclip in het krakerskamp Coronation Park in Krugersdorp die zei dat het misschien een 'goede zaak is om naar Muncieville te verhuizen'.

BlankenNietWelkomInKagisoWaarschuwtZwartLeaderLoyandiNdjomani

Blanken niet welkom in Kagiso: http://www.sowetanlive.co.za/news/2010/11/17/whites-blacks-fight-over-rdps

 

De dreigementen met moord en verkrachting zijn ook gebaseerd op feiten: veel van dit soort zwarte townships zijn berucht om hun 'jackrolling' jeugdbendes die door de straten zwerven op zoek naar kwetsbare jonge meisjes om opzettelijk te verkrachten, te impregneren en te besmetten met aids. Ze noemen het hun 'plezier'.

JackrollingBlackTownshipYouthsZuidAfrikaRapportUKvideo

jackrolling jeugdbendes: http://www.ibtimes.co.uk/teenage-soweto-girl-filmed-gang-rape-shows-330499

Dappere, gehandicapte gouden medaillewinnaar Irene van Niekerk, 16, woont al 7 jaar in Coronation Camp:

Een van de bewoners van het interne vluchtelingenkamp Coronation Park voor dakloze Afrikaners in het kamp Krugersdorp is de dappere jonge Afrikaner atleet Irene van Niekerk, een directe afstammeling van de Zuid-Afrikaanse bokskampioen Jimmy Abbott. Irene is, ondanks dat ze al haar tenen heeft verloren bij een brandongeval, nog steeds een topatleet op haar school.
Ze is vaak geïnterviewd door buitenlandse journalisten en is een charmant meisje, een natuurlijke verhalenverteller. Haar motto is: 'geef nooit op'.

VanNiekerkIrene15SquatterCampMeisjeGoudMedailleAtleet

De Van Niekerks zijn de directe afstammelingen van de Welshe goudzoekers die vanaf de jaren twintig in de Witwatersrand-mijnen werkten en werden geïmporteerd door de Britse koloniale overheid. Hun uitgebreide familie woonde vroeger in de Honeydew-kleine bedrijven in de buurt van Randburg, ten noorden van Johannesburg. Ze hebben altijd bekend gestaan als de 'ultieme overlevenden' die nooit rijk waren, maar een hechte gemeenschap vormden die elkaar hielpen in hun dagelijkse strijd om het harde leven van de arbeidersklasse te overleven. Veel 'upperclass' Afrikaners kijken op hen neer - vaak spotten ze deze lager opgeleide Afrikanergroepen met de naam 'ma-plotties', wat zich vertaalt naar 'lowlife zwarte kleine boeren - vanwege hun survivalistische, non-conformistische levensstijl. Het zou op dezelfde manier spottend zijn om blanke arbeiders uit de VS 'trailer-trash' te noemen.

Er komt ook nieuws uit andere gebieden in Zuid-Afrika dat de ANC-regering duidelijk een beleidsbeslissing op hoog niveau heeft genomen om zoveel mogelijk van de sonamed 'arme blanke krakerskampen' uit het publieke oog te verwijderen: ze beginnen te trekken veel ongewenste, internationale aandacht. Er zijn plannen voor etnische zuivering voor 'arme blanken' in andere gemeenten in Zuid-Afrika, zoals Reitz in de Vrijstaat en Boksburg (hieronder) - die deze etnisch-Afrikaners uit hun levenslange culturele gebieden dwingen naar regio's waar ze niet alleen gehaat worden , maar hun kinderen verliezen ook hun banden met hun cultureel erfgoed.

BoksburgAfrikanerGezinnenGedwongenUitBanenAndHomesbyANCantiWitVerhurenWettenLivingOnTheStoepjesJul172014AfrikanerPoorToGetGovtHuisvestingInFreeStateButMustMoveToBlackTownships

ANC breekt de Internationale Genocideverdrag:

Het is in strijd met de Internationale Genocide Conventie van de Verenigde Naties om de kinderen van culturele minderheden - zoals de Afrikaners - opzettelijk te vervreemden en hen te dwingen de cultuur van de meerderheid te accepteren. Maar dat is precies wat het ANC-regime doet door de opzettelijke verarming van de Afrikaners - die hen uit hun eigen culturele achtergrond dwingt.

  • Hun wordt elke manier om te overleven ontzegd onder hun Black Economic Empowerment Laws, die elk jaar meer en meer 'blanken' (ANC-codeterm: "Previously Advantaged Race Group") uitsluiten van formeel werk.

Het wasblok op het Kroningspark was hun reddingslijn: nu worden ze weggehaald

Toch wisten de hardnekkige Van Niekerks en de 122 gezinnen die van hen afhankelijk zijn, tot nu toe alles te overleven: omdat ze het samen konden uitvechten in het Kroningspark - met het plaatselijke wasblok met zijn schoon water als reddingslijn om te overleven en gezond blijven. 

  • Het is overduidelijk dat het ANC-regime bezig is met een massale etnische zuiveringscampagne tegen het meest kwetsbare, armste deel van de Afrikanergemeenschap. Precies hoe kwetsbaar en bedreigd de Afrikaners zoals de uitgebreide clan van de Van Niekerk al zijn geworden - lees onze dagelijkse updates op http://www.censorbugbear.org/farmitracker/reports  Hieronder volgt het vertaalde rapport van het Krugersdorp News:

Het Hooggerechtshof van South Gauteng ('Transvaal') beveelt de gedwongen verwijdering van 300 arme Afrikaners naar een vuilnisbelt:
7 augustus 2014 - 300 arme Afrikaners - waaronder 74 kinderen en 24 bejaarden - gedwongen te verhuizen naar de vuilnisbelt in het gewelddadige krakerskamp Muncieville:
De Van Niekerk-clan - afstammelingen van kickbokser Jimmy Abbott - hebben in het Hooggerechtshof gehoord dat alle 122 huishoudens tegen 16 december 2014 naar de vuilnisbelt in Muncieville moeten verhuizen, met de naam 'Reconciliaton Day'. De ANC-functionarissen van Krugersdorp hebben een vuilnisbelt toegewezen bij het door misdaad geteisterde zwarte Muncieville-krakerskamp waar ze wat bouwmaterialen zullen krijgen zodat ze 'hun gemeenschap kunnen herbouwen'.
—  Verslag van Krugersdorp Dagblad Jacobus Myburgh en Amoryn Golden 7 augustus 2014     “Welke toekomst hebben onze mensen hier? We gaan dood van ellende (bij Muncieville) ', zei Maryna Lin, bewoonster van het Kroningspark. Sommige van de kampbewoners woonden de rechtszitting bij op 4 augustus 2014, waar de niet-geïdentificeerde rechter oordeelde dat 'alle 122 huishoudens moeten worden verplaatst op verzoeningsdag 16 december 2014'. De Van Niekerks voeren hun juridische strijd sinds 2009 om hun gemeenschap bij elkaar te houden op Coronation Park. Het lokale ANC-regime wil van de site een 'droompark' van 22 miljoen euro maken. “We hebben een vuilnisbelt toegewezen gekregen in Munsieville. Geef ons liever een ander stuk land, zoals de Donaldson Dam bij Randfontein, waar bomen en speeltuinen voor de kinderen zijn, 'zei George Abbott. Zijn vrouw Irene zei dat 'zelfs dat grote open stuk land naast het Afrikaans High School Bastion geschikt zou zijn'. Er hangt nu een sfeer van angst over de kampbewoners. Velen zeiden dat Muncieville ver weg is van ziekenhuizen en scholen, en dat de blanke kinderen gevaar lopen omdat ze lange afstanden naar school moeten lopen. Er zijn geen water- of toiletvoorzieningen. Wat voor toekomst zullen we daar hebben. We zullen sterven van ellende. ' De bewoners moeten ook al hun basisdonaties voor voedsel en kleding verliezen. George van Niekerk zegt dat hij ongeveer R300 per maand krijgt en is bang dat hun donateurs hen niet zouden willen steunen in Muncieville - een plek waarvan ze weten dat ze niet veilig zijn: ze hebben eerder doodsbedreigingen ontvangen van inwoners van Muncieville, en bedreigingen dat ' we zullen je vrouwen en kinderen verkrachten. " Adri Prinsloo 54 woont al meer dan een jaar in het Kroningspark en zei dat ze liever 'hongerig' dan vies slaapt - er zijn geen wasfaciliteiten op de vuilnisbelt waar de regering wil dat de Afrikaners hun hutjes gaan herbouwen. De oudste bewoonster is de (grijze, verweerde) Hannelie Grouws - ze woont er al 15 jaar. Ze vreest voor haar leven en zei dat de krakers van Muncieville 'ons niet zullen accepteren'. “Armoede betekent niet dat we niet trots zijn, we willen ons in ieder geval rein houden”.
Haar grootste zorg is waar ze de eerste nacht na hun eerste verwijdering zullen slapen. 'Ze breken je hele huis hier in Kroningspark af en dan moet je het weer opbouwen op de stortplaats in Muncieville', zei ze. Van bewoners wordt ook verwacht dat ze hun eigen transportkosten naar de locatie betalen - en geen van hen heeft dat soort geld. Het Kroningspark was gunstig gelegen op loopafstand van stadsvoorzieningen. Sommigen hebben nog steeds een baan voor hun levensonderhoud waardoor ze in de buurt kunnen overleven - en zullen moeten proberen het geld te vinden om ze op de een of andere manier naar hun werk te vervoeren als ze in Muncieville worden gedumpt. De heer Van Niekerk zei dat de 'gemeente zich heeft verplicht om golfplaten, spijkers en gereedschappen te leveren om' hen te helpen weer een nieuw leven op te bouwen '.

_________

bronnen:

Afrikaners van Zuid-Afrika worden geconfronteerd met genocide: http://beforeitsnews.com/survival/2013/03/afrikaners-of-south-africa-face-genocide-2467028.html

jackrolling jeugdbendes: http://www.ibtimes.co.uk/teenage-soweto-girl-filmed-gang-rape-shows-330499

Blanken niet welkom in Kagiso: http://www.sowetanlive.co.za/news/2010/11/17/whites-blacks-fight-over-rdps

Rechtbank beveelt gedwongen verhuizing van 122 Afrikaner-krakersfamilies naar vuilnisbelt in Muncieville http://krugersdorpnews.co.za/239694/video-hof-beslis-wit-plakkers-moet-uit/

Geweldige Zuid-Afrikaanse gouden medaillewinnaar uit een wit krakerskamp: http://beforeitsnews.com/sports/2013/04/amazing-south-african-gold-medalist-athlete-from-a-white-squatter-camp-2504658.html

Boeren sterven in kampen - opnieuw: https://OrthodoxChurch.nl/2014/04/boers-are-dying-in-camps-again.html