Een gebed om jezelf te genezen

Verspreid de liefde

De bijgevoegde "VERBOND GEBED NAMEN CHANT”Kan op elk moment geheel of gedeeltelijk worden gebruikt. We gebruiken het tijdens sabbatdiensten en de Culdee Monks of Glastonbury gebruik het als onderdeel van de dagelijkse diensten.

Voor genezing raden we mensen aan deze verzen dagelijks te bidden. (Onthoud dat God Zijn woord beantwoordt en dat we Zijn wil moeten bidden en Zijn wil moeten zoeken. Eerst alle zonden hebben beleden 1 Johannes 3: 4 de definitie van zonde is het overtreden van Zijn wet. Als we tekortschieten, bid dan dagelijks om vergeving enz. beval onze Koning Jezus.)

De verbondsnaam die handelt met genezing is "YAHWEH Rapha".
Als je een gebedssjaal hebt, is dit de beste plek om deze DAGELIJKS te bidden, aangezien werkelijk elk wonder in de Bijbel werd gedaan in combinatie met een gebedssjaal of de 4 tzitzit met een blauw lint dat ervoor zorgt dat ons oog de wereld niet achtervolgt (Num 15: 38-39). Het helpt dat 'oog alleen te zijn', zoals Jezus zei, en ons lichaam is vol licht. Hij zei dat we naar de franjes in de hoek van onze kleding kijken, en dat blauwe lint zal het hart helpen herinneren om op Zijn wegen te blijven (en ons te beschermen tegen vele vormen van kwaad). Zoals er staat "er is genezing onder Zijn vleugels". Het is geboden om deze voor altijd in de randen (of vleugels) van onze kledingstukken te plaatsen (hetzelfde woord in het origineel) Mal 4: 2. In KJV staat dat Paul een tentenmaker was, ook als je het origineel bekijkt, zie je dat Paul tallits maakte voor de heidenen ("de verwanten" of etnos in het Grieks, gentilis in het Latijn).
Je hoeft het maar minstens één keer per dag aan te doen voor genezingstijden / zelfgenezing / gebed enz. Sommigen dragen het de hele dag "hun lendenen in waarheid omgorden".
Een overweldigend aantal van de wonderen die zowel door Yahshua als die voor (en na) Hem zijn gedaan, noemen specifiek de Tallit / Tzitzit "grens / rand". Yahshua stond een jong meisje op uit de dood met Zijn talliet, en de vrouw die genezen was van de bloedvloeiing, greep hetzelfde oudtestamentische wondersymbool “de zoom van Zijn kleed”. Niemand wilde zijn talliet scheuren bij de kruisiging, hoewel het de gewoonte was. Ze zeiden dat het te mooi was. Elia gebruikte zijn talliet om de zeeën te scheiden.
Dit hieronder “Chant” is wat we hebben gebruikt in onze kerk (Restoration Ministries en nu de Christ's Assembly) tijdens gebeden. Het verbond noemt gebed. Een deel dat ik naar u wil verwijzen, is wanneer we claimen.
Voordat ik echter bij het gebed zelf inga, wil ik u een paar dingen herinneren over Zijn genezingswerk.
Er zijn nog veel meer verzen die u aan uw gebeden kunt toevoegen, zoals "door Zijn striemen werd ik genezen" en "Ik ben YAHWEH die u geneest".
"Hij is YAHWEH Rapha onze genezer."

Werp de ziekte op Hem:

Onthoud dat Yahshua ook onze last op zich neemt, als we het naar Hem “werpen”, waar Hij het dan kan neerwerpen of het voor ons kan veranderen in iets goeds.

 1 Petrus 5: 6-7 “Vernedert u daarom onder de machtige hand van God, opdat Hij u te zijner tijd moge verhogen. Werp al uw zorgen op hem; want hij zorgt voor je. "

Jes 53: 4 "Zeker heeft hij onze ziekten gedragen, en onze smarten gedragen; toch achtten wij Hem geslagen, geslagen door Elohim en vernederd." (Mat 8:17, Yahshua vervult dit.)

Covenant Prayer Names Chant

Download COVENANTAL PRAYER NAMES OF YAHWEH-Chant PDF (het is gemakkelijker te gebruiken als u via deze link afdrukt)

Voor jou   YAHWEH Yireh (onze provider) Genesis 22: 13-14

YAHWEH voorziet in al onze behoeften overeenkomstig Zijn rijkdom in heerlijkheid door Ha Meschiac Yahshua - Jezus de Christus. (Uit Filippenzen 4:19)

 

Voor jou   YAHWEH Nissi (onze vlag) Exodus 17: 15-16

YAHWEH vecht voor ons. (uit Nehemia 4:20)

 

Voor jou   YAHWEH Rapha (onze genezer) Exodus 15:26

Door Zijn striemen werden we genezen. (Uit Jesaja 53: 5 en 1 Petrus 2:24)

 

Voor jou   YAHWEH Sabaoth (van gastheren) 1 Samuël 17:45

Zo zegt YAHWEH de Koning van Israël, verlosser YAHWEH der heerscharen; Ik ben de eerste, en ik ben de laatste; en naast mij is er geen god. (Uit Jesaja 44: 6)

 

Voor jou   YAHWEH Shalom (onze vrede) Rechters 6: 23-24

En de God van vrede zal Satan binnenkort onder uw voeten vermorzelen. De genade van onze Heer Jezus Christus zij met u. Amen. (Uit Romeinen 16:20)

 

Voor jou   YAHWEH Tsidkenu (onze gerechtigheid) Jeremia 23: 6
Geen enkel wapen dat tegen ons wordt gevormd zal gedijen, want onze gerechtigheid is van YAHWEH Yahshua. (Uit Jesaja 54:17)

 

Voor jou   YAHWEH Rohi (onze herder) Psalm 23: 1-4

Zie, de Bewaarder van Israël sluimert noch slaapt. (Uit Psalm 121: 4)

 

Voor jou   YAHWEH Shammah (Hij is bij ons.) Ezechiël 48:35

Hij zal ons nooit verlaten of verlaten. (uit Hebreeën 13: 5)

 

Voor jou   YAHWEH MiKadishkim (onze heiligheid.) Leviticus 20: 8

Want zowel Hij (Yahshua) die heilig is als zij die geheiligd zijn, zijn allemaal één; om welke reden schaamt Hij (Yahshua) zich niet om hen broeders te noemen, (uit Hebreeën 2:11)

 

Voor jou   YAHWEH Eloheynu Echad (Onze Elohim is één) Deuteronomium 6: 4 en Markus 12:29

"YAHWEH zal koning zijn over de hele aarde: op die dag zal er één YAHWEH zijn, en zijn naam één." (Uit Zacharia 14: 9)

 

Voor jou   YAHWEH Elohi Avotenu (Elohim van onze vaders) Deuteronomium 26: 7

"Gezegend zij YAHWEH, de God van onze vaderen, die zoiets als dit in het hart van de koning heeft gelegd om het huis van de HEER dat in Jeruzalem is te verfraaien:" (Uit Ezra 7:27)

Geef een reactie