Trump is de meest nederige en goede man voor Amerika en voor de mensheid

Verspreid de liefde
Voor degenen die denken dat Trump niet goed zal zijn, ik denk dat ze niet wisten dat alle drie de BUSH's van de Bush-familie allemaal publiekelijk zeiden dat ze op Hillary stemden. Dat zou je alles moeten vertellen. We zien de ergste problemen die zich voordoen in Amerika en alleen Trump heeft aangeboden om een echte verandering door te voeren. De regering-Obama bleek net meer van de Bush te zijn, en de Bush's waren meer van de Clintons. Hillary maakte deel uit van de regering-Obama en van de ergste mislukkingen daarin. Alleen Trump heeft aangeboden om alle groepen te helpen, in plaats van alleen deze socialistische leugenaars die hebben gestolen van de mensen zoals nu is onthuld, miljarden in hun eigen familiestichtingen enz.
 
De ergste problemen die ooit zijn opgetekend, rassenverhoudingen zijn nooit erger, en we zien Obama het vuur links en rechts voeden, in plaats van vrede te brengen. In Amerika heeft alleen Trump alleen aangeboden om alle groepen te helpen en goede dingen anders te doen dan de heersende elite misdaadfamilies en Obama. Het zijn vooral de Rothschild-banken die Trump niet leuk vinden en hem boycotten. De meest kwaadaardige heersers ter wereld hebben leugens verspreid en de media gebruikt als een wapen waarvan ze dachten dat het Trump zou verslaan, door de non-stop vernedering. Ze betaalden en stuurden talloze professionele acteurs om zijn evenementen te verstoren en geweld te plegen (zoals naar buiten komt in de e-mails van Hillary en DNC! Je moet door de leugens heen kijken.
 
Het heeft Trump veel nederigheid gekost om alle grote aanvallen en aanvallen met karakter te doorstaan die totaal vals waren. Trump moet een van de meest nederige en liefdevolle mannen op aarde zijn om al die leugens en aanvallen te verdragen.
Het bewijst dat hij de meest bescheiden en medelevende persoon is die al die mensen vergeeft die al die leugens over hem zeiden als betaalde acteurs, enz. Soros gaf toe meer dan 40 miljoen dollar binnen te hebben gestort om te betalen om het stemproces te stoppen en Trump weg te krijgen de verkiezing. Het zijn vooral de elite van banken zoals Goldman Sachs en de grootste miljardenbedrijven die niet van Trump houden en hem boycotten. Wat hebben ze met de gewone mensen te maken? Er was een miljardaar (Trump) met lef voor nodig die de enige was die tegen deze tirannen kon opkomen. Kunt u hun machinerie zien? Wie anders, en hoe anders zou iemand die de waarheid spreekt erdoorheen kunnen komen? Deze de meest kwaadaardige heersers ter wereld hebben het afgelopen jaar non-stop hun miljoenen ingezet om leugens te verspreiden. Allen bleken ONWAAR te zijn en de waarheid heeft gezegevierd. Eerlijk gezegd is hij het meest geliefd bij alle groepen. Geloof dus niet de leugens van de media. Als je echt controleert wat hij werkelijk heeft gezegd, laat me dan alsjeblieft weten welke woorden hij zei die verkeerd waren. :-), dan neem ik het terug en bied ik publiekelijk mijn excuses aan. We kunnen het samen bekijken, als we echt oprecht zijn, ** stuur me een privébericht **. Maar met alle gemeenschapsgroepen heeft hij alleen maar goed gedaan voor altijd, heel consequent. We zien echter dat Obama deze BLM-personages meeneemt naar het witte huis die publiekelijk zeggen dat onschuldige blanke vrouwen en kinderen willekeurig moeten worden vermoord. Obama prees hen, en zei ook dat ze het recht hebben om de politie neer te schieten, en ze gingen door met het afslachten van veel politieagenten (allemaal terwijl 30 keer zoveel blanken door de politie worden neergeschoten in plaats van zwarten?).
Dictator Obama heeft talloze illegale "uitvoerende bevelen" ondertekend die reguliere christelijke gezinnen discrimineren. Trump heeft de echte verandering beloofd. Trump heeft nooit geprobeerd iemands overtuigingen te veranderen. Obama zegt echter dat het zo belangrijk is dat iedereen net als hij gelooft dat hij de regering zal gebruiken om de overtuigingen van iedereen te VERANDEREN om te veranderen! Obama promoot abortussen op volledige termijn zonder enige reden, de vernietiging van gezinnen en de definitie van man en vrouw, en herschrijft de definitie van gezinnen in alle schoolboeken. Als een door de federale overheid gefinancierde school de kinderen niet hersenspoelt volgens Obama's zeer extreme en radicale OBAMA BELIEFS-systeem, dan worden ze zeer sterk gediscrimineerd en zullen ze alle schoolfinanciering verliezen, zelfs de schoolmaaltijden van die scholen zijn gestopt. Alleen omdat ze weigeren homoseksuele seks te onderwijzen aan 5-jarige kinderen. Dat geldt voor alle leeftijden, als ze niet leren dat homoseksuele gezinnen normale gezinnen zijn, enz.
Dat is absolutisme en een dictatuur van overtuigingen die erger is dan de ergste socialistische dagen van communistische landen. Amerika is dieper en dieper in de ergste putten van de hel gezonken, financieel, politiek, moreel, spiritueel en zelfs gezondheidsgewijs met recordziektes, recordarmoede, recordzonden! Eindelijk een kandidaat die die meest kwaadaardige monster-heersende elite niet promoot, eindelijk had iemand het lef om op te staan, hoewel ze allemaal tegen hem waren. De media leugens, leugens en hebben nog ergere leugens gestuurd, en toch kwamen ze allemaal op niets uit omdat daar geen waarheid in zat.
Gewone Amerikanen moesten zichzelf “vernederen” en beseffen dat die aanvallen allemaal vals zijn, en opkomen voor de waarheid, voor wet en orde. Ongeacht hoeveel geweld, leugens en vernedering er tegen de gewone gezinnen werd gedaan, we zijn op koers gebleven. Dit komt omdat het WAAR is dat we echte VERANDERING nodig hebben, en we zijn zelf bereid om te veranderen en lijden te verduren omdat we vasthouden aan onze goede en juiste spirituele overtuigingen.
Geloof de totale leugens van de media over de huidige kwaadaardige dictatuur van Obama niet. Kijk maar eens wat Trump echt zei, en vooral, wat hij doet, en ik weet zeker dat je alleen geduld, liefde, mededogen en goedheid ziet…. Aan allen die oprecht zijn, moeten we God danken dat hij de mensheid een tweede kans heeft gegeven.
Voor de rest van ons moeten we feest vieren, onze God loven en beloven God terug te zegenen in ruil voor het geven van een tweede kans aan christelijke gezinnen. We zijn vooral blij dat Trump heeft beloofd om de berg van Obama's tirannieke uitvoerende bevelen die reguliere christelijke gezinnen discrimineren ongedaan te maken. Dank God voor zijn genade. We hebben ons vernederd om voor de waarheid belachelijk te worden gemaakt. We hebben de totale leugens van de media doorzien en de waarheid heerst. Moge God onze bereidheid om te veranderen zien als een vorm van berouw waardoor ons land kan worden genezen. We zien nu recordarmoede, recordziekte en recordzonden! Moge deze bereidheid een ommekeer betekenen voor de natie. Het is God die ons voorspoed geeft en ons straft als we rebels zijn (net zoals God ons met Obama strafte om alle reguliere gezinnen te discrimineren). Dus nu kiezen we ervoor om ons om te keren en terug te keren naar gerechtigheid. Amerika geweldig maken? Alleen gerechtigheid zal ons er nauwelijks over brengen om te overleven, maar misschien krijgen we de dingen niet zo groot als ze ooit waren.
Hieronder staat mijn boodschap van afgelopen sabbat, ik hoop dat je geniet van en bemoedigd wordt in Gods beloften die zullen uitkomen en Zijn Ekklesia zal sterker zijn dan ooit tevoren! Lees meer over onze Keltische kerk.
KONINKRIJKSBERICHT UITZENDING: "STEM OF ZWEEF"
Doe vandaag nog mee LIVE op praatschoen.
Het bericht van vandaag heeft de titel "Stem of zweven". Het beantwoorden van vragen is bijbels om te stemmen, en ook hoe we de straf zullen krijgen die we verdienen als we er niet naar streven dat zijn wetten op aarde worden gehandhaafd. YAHWEH heeft Obama toegestaan zijn rebellerende kinderen te straffen. Zelfs het wegnemen van schoolmaaltijden en het sluiten van andere scholen zonder winstoogmerk omdat ze geen boeken bevatten die 5-jarigen leren dat homoseksuele gezinnen volkomen normaal zijn.
We hopen nu echter dat er dit seizoen een ommekeer komt. HaleluYah! Het is een geweldige dag en tijd waarin we leven! De epische niveaus van corruptie en stank in de regering-Obama en zijn cohorten (zoals Abedin, Wiener en Hillary) worden allemaal blootgelegd. Binnenkort kunnen de arme schoolgebieden hun federale financiering herstellen, hoewel ze er niet voor kiezen om transgenderisme te onderwijzen en homoseksuele familieboeken te lezen aan de 5-jarigen! Bid vandaag met ons mee dat al deze aanvallers tegen gewone gezinnen beschaamd worden! Mogen al hun slechte daden en stank ontdekt en ontdekt worden! Mogen ze worden bedekt met schaamte. Laat Jah opstaan, laat zijn vijanden verstrooid worden! Bid het samen met ons in Jezus naam (Yahshua) Amen.
YAHWEH heeft Amerika NIET vergeten! YAHWEH sloot verbonden met ons, "en Hij is altijd Zijn verbond indachtig". Sinds 1639 begon Amerika's eerste grondwet onze "eeuwige / niet-eindigende Unie" te definiëren als zijnde alleen onder God. Het verwees niet naar wereldse machten. Alle latere staatsgrondwetten pasten soortgelijke bewoordingen aan. Ook de "artikelen van eeuwigdurende confederatie", zoals het luidt, is dat onze unie "voor één doel is, de bevordering van het Koninkrijk van Jezus Christus, en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie ... en terwijl we samenleven met mensen van verschillende naties en vreemde talen die hierna schadelijk kunnen blijken voor ons of ons nageslacht. " Deze tekst wordt "eeuwigdurende confederatie" genoemd, en voor ons zeer afzonderlijke / heilige nageslacht, gemaakt in de naam van YAHWEH (en Zijn zoon Jezus de Christus). Het is dus bindend. Dezelfde families die deze documenten ondertekenden, werden opgeleid aan universiteiten zoals Princeton, Union en Harvard, die allemaal leerden dat Amerika het westerse en moderne Israël van God is. Dus we worden eraan herinnerd dat YAHWEH altijd indachtig is aan Zijn verbond. Als we afdwalen, straft Hij, als we ons bekeren en bij Hem terugkeren, zal Hij ons vergeven en ons nog een kans geven. Ik denk dat zijn overblijfsel eindelijk genoeg heeft van de straffen en berouw heeft. ALS AMERIKA OPNIEUW HEILIG / AFZONDERLIJK ZAL ZIJN, zal dat het berouw bewijzen. Er vindt dan een herstel van de orde plaats. De muur van Trump is een begin in die richting van berouw. Het is nog steeds van ons geld, het is nog steeds op onze data, "jaar van onze Heer" en het is nog steeds de wettelijke basis en basis van onze unie die eeuwigdurend en oneindig is, waarvan onze huidige grondwet zegt "voor de vervolmaking van die VN. -ending union ”, de enige unie die actief is binnen Confederate / Covenantal America.
Doe mee met de Koninkrijksboodschap vandaag! Deze foto laat zien hoe u kunt afstemmen op http://celticorthodoxy.com
+++ aartsbisschop Stephen Michael K.