Ben jij een Red Chinese Agent? (Dit is waarom het achteloos aanvallen van Trump je tot een vermoedelijke Edomitische communist maakt!)

Verspreid de liefde
Terwijl iedereen zei "Alleen de communistische Joden houden niet van Trump" op de een of andere manier hebben ze gedurende de nacht hun mening omgekeerd. Tot nu toe hebben de meesten Trump gevierd als hun kampioen tegen de Edomitische corruptie in onze samenleving. Hij heeft zich verzet tegen alle groepen die ons land hebben ondermijnd. Hij zette zijn fortuin op het spel en alle corrupte groepen die ze noemen, probeerden hem voorgoed op te sluiten.
Hoewel ik nog steeds geen grote Edomieten ken die Trump daadwerkelijk steunen, zal ik open blijven en kijken of er een zijn die hem steunen….

Nu we dat uit de weg hebben geruimd. Ik hoop dat je met een open blik naar de feiten kunt kijken: 

DE DUIDELIJKE IDENTIFICATIE DAT HET EEN SYRISCHE LEGERSTAKING WAS

Meteen op het moment dat de chemische wapens toesloeg. Het Russische leger VERKLAAGDE DUIDELIJK dat SYRIA's JETS JETS de locatie voor chemische wapens troffen Rusland: Luchtaanvallen in Syrië treffen militant magazijn voor chemische wapens in Idlib

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dB-6_MQDpoM[/youtube]
 

Je hebt het misschien gemist dat de Syrische regering toegaf dat ze de bom had laten vallen die de opslagfaciliteiten trof waarin de chemische wapens waren ondergebracht die daardoor de chemische wapens vrijgaven. Hun speelgoed wegnemen is uiteindelijk niet zo erg.

Enkele van al-Muallem's verklaringen zijn uit het officiële transcript gehaald waar hij het toegaf. De officieel gepubliceerde tekst blijft echter: 

6 april 2017: 

SOT, Walid al-Muallem, Syrische minister van Buitenlandse Zaken (Arabisch): “Al-Nusra Front en Daesh, en andere terroristische organisaties blijven chemische wapens opslaan in stedelijke en woonwijken [Engelse vertaling] En eerlijk gezegd hadden we meer dan honderd telegrammen gestuurd naar de Veiligheidsraad en de Non-Proliferatie en Ontwapening Initiatief met informatie over geïmporteerde chemische stoffen uit Irak, naar Daesh en al-Nusra Front, en van de Turkse grens tot richting Idlib. "

Syrië heeft nagelaten hun bekende chemische wapens af te voeren: 

Hier zijn verhalen van 4 jaar geleden: 

HET CHINA-PROBLEEM

De Syrische regering is (en wordt al een tijdje) bezet door China.  Dit jaar hebben de Chinezen talloze keren gezegd dat oorlog onvermijdelijk is met de VS, aangezien Amerika probeert zijn beleid te beëindigen om al onze banen naar China enz.

De humanitaire tegenaanval van Trump op het Syrische vliegveld was ongetwijfeld 100% bedoeld om de Chinezen ertoe te brengen hun retoriek over het dreigen met OORLOG met de Verenigde Staten te temmen. China bezet veel van onze eigen Amerikaanse strategische zeepunten door hun Chinese nucleaire onderzeeërs rond Amerika. De situatie loopt goed uit de hand. Wist je dat de vernietiging van die paar jets door Trump was besteld vlak voordat hij ging eten met de Chinese president? Het heeft hem ongetwijfeld een bericht gestuurd. 

In een beveiligde kamer op zijn landgoed in Mar-a-Lago in Florida, presenteerden de beste militaire adviseurs van president Donald Trump hem drie opties om de Syrische president Bashar al-Assad te straffen voor een gifgasaanval waarbij tientallen burgers omkwamen.
REUTERS.COM

Een wereldmacht die een ontmoeting heeft met de vijandige Chinese president op hetzelfde moment dat er een ZENUWAGENTAANVAL IS GEBEURD (hetzij door nalatigheid of door pech), moet misschien wat spierkracht tonen in de aanwezigheid van zo'n vijandige vijand. 

Alleen al het "uitschakelen" van de duidelijk geïdentificeerde voertuigen van die aanvallen is in alle opzichten een "humanitaire missie"!

Verhalen van eerder dit jaar zeggen dat China OORLOG met Amerika plant.

China zei dat ze dit jaar al verschillende keren oorlog zullen voeren met Amerika en dat hun nucleaire onderzeeërs en andere schepen veel van onze strategische punten bezetten om ons vaderland te beschermen.

 

Niemand zei niets toen Obama veel ergere aanvallen op de Syriërs lanceerde, waaronder het opblazen van tientallen Russische troepen in het gebied. Met alle vleselijke laster door mensen waarvan we dachten dat ze loyaal waren aan hun president, Ik begin te betwijfelen of sommigen van hen niet echt kast-democraten waren. 

Dit wil niet zeggen dat iedereen die het niet eens is met elke beweging van de president een afvallige agent van de linksen is. Als sommigen de president echter herhaaldelijk, kwaadwillig en onzorgvuldig aanvallen, samen met bevooroordeelde en controversiële scheldwoorden (die allemaal niet kunnen worden bewezen), maakt dat hen zeer verdacht.