"Tijd om de constitutionele milities nieuw leven in te blazen". Priorij van Salem, Vredesinstituut

Verspreid de liefde

Disclaimer: dit rapport is bedoeld voor legale Amerikanen.

Het Vredesinstituut van de Priorij van Salem heeft het volgende rapport samengesteld met als voornaamste doel het bevorderen van ware vrede met God en het respecteren van de feitelijke constitutionele wetten van het land. De wetten zijn duidelijk en we wensen alle wettige Amerikanen op de hoogte van dit goede nieuws.  De waarheid zal je bevrijden.

VOORUIT DOOR DR. MICHAEL:

Het eerste en belangrijkste doel van de regering (eerste amendement bevestigt) is to restrict government from “prohibiting the free exercise of religion”, and guarantee freedom of each state to maintain their local Republican and Christian Nationalist laws (USC Art. 4, s 4 says Republican Government, not “democracies”, as that is non-stop overthrow and mob rule, destruction of law and order, perpetual obstruction of Christian law. It says “the Federal Government shall guarantee each state a republican form of government”).

Een verdere bevestiging van dit principe van lokale staatssoevereiniteit (christelijke wet) lezen we in Art. 1, s. 1 van de grondwet: "de macht is in de mensen die worden vertegenwoordigd door de onafhankelijke staten". Er staat niet dat de macht bij de centrale overheid ligt. De federale jurisdictie gaat niet buiten de eigen gebouwen (die meestal worden verhuurd), laat staan alle verschillende privébedrijven die onze grondwet willen ondermijnen door buitenlandse tussenkomst. We zagen dit toen democraat Harry Reid probeerde de Bundy Ranchers uit te zetten zodat zijn zoon een energieboerderij kon installeren. Lees meer over het onderwerp Nationalistische Statenrechten in ons archief. Zie het artikel "Landtirannie verslaan”. De Bundys wonnen overigens hun zaak.

De enige "Amerikaanse unie" sinds 400 jaar heeft de enige definitie van de unie behouden 'Één doel: de vooruitgang van het koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie'.

Deze vakbondsclausule dateerde van vóór en na de Engelse overheersing. In de bewoordingen van de oorspronkelijke grondwet van elke staat, dit specifieke citaat

'Één doel: de vooruitgang van het koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie', gaat vergezeld van een verklaring dat dit onze nationale en etnische "eeuwigdurende confederatie" is, wat een niet-eindigende unie betekent. Na de revolutionaire onafhankelijkheidsoorlog werden deze artikelen nog steeds erkend, aangezien ze ouder waren dan de Engelse overheersing. De definitieve grondwet reflecteert op deze unie en stelt verder dat de nieuwe grondwet voortbouwt op dat fundament als "de unie vervolmaken". Deze enige unie die ooit in Amerika heeft bestaan, wordt "Christendom" genoemd. Het zijn de lokale en staatswetten van christelijk bestuur die de federale grondwet in de huidige garantieclausule "garandeert" dat dit christelijk nationalisme niet verboden zal worden.

 

Het tweede doel (2e amendement bevestigt) is ervoor te zorgen dat de "ongeorganiseerde militie" de vrijheid van elke staat kan handhaven, en dat het goed genoeg is toegerust om onafhankelijk van de regering te opereren, goed genoeg gereguleerd om "opstanden te onderdrukken", "een invasie af te weren" en andere soortgelijke wetten van de vakbond wanneer ze onder dergelijke buitenlandse bedreigingen komen te staan (of van binnenuit). Het lokale christelijke bestuur is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat onze "vrije godsdienstoefening" wordt gehandhaafd.

 

De huidige "geldmacht" van Bogus Credit neemt regelmatig soevereine regeringen toe om elke bedreiging voor zichzelf te vernietigen (en zijn mechanismen, of ze nu schadelijk zijn voor het volk). Aan deze onwettige macht moet een einde komen. 
Onze verzoekschriften om verhaal zijn beëindigd toen Ron Paul de populaire stemming won, maar de verkiezingen verloor.

Dit werd onlangs nog verergerd door de brute BELEMMERING van de Rand Paul Campaign For Liberty. Het is daarom overduidelijk dat we met een duidelijk en aanwezig gevaar worden geconfronteerd.

Met Trumps zachtheid tegenover de geldwisselaars, zien we dat de opstandelingen verder worden aangemoedigd door linksen, die geweld en wanorde in het hele land promoten. Zijn beleid ten aanzien van de macht op het gebied van kredietfraude heeft ervoor gezorgd dat het misbruik voortduurt.
In elk geval van brute misdaden tegen onze beoefening van religie, en diefstal, krijgt het geldsysteem onder socialistische maatregelen een vrije doorgang als opperste opperheren, immuun voor elk waar en passend onderzoek. Elk programma zorgt er alleen maar voor dat men eraan verslaafd raakt, ongeacht of het goed, veilig of geoorloofd is in relatie tot de mensen.
Zulk gevaar is voldoende om de wil van het volk op te wekken om hun macht, gezag en plicht uit te oefenen om de huidige opstand te onderdrukken door afvallige ambtenaren en de verschillende bedrijven die vastbesloten zijn onze grondwet te ondermijnen (zowel buitenlandse als binnenlandse).
Er is een burgerlijke militie voor nodig: arrestatie, afschaffing, uitroeiing van de koosjere kabaal van de Bogus Bank of Credit Fraud
 
Wat betekent III% (drie procent)?

De wortel van de opstand is geestelijk afwijkend gedrag, en het promoten van wat altijd misdaden zijn geweest in een christelijke natie: 

lees: "GRATIS OEFENING VAN RELIGIE VERBODEN"

Echte opstand vindt plaats wanneer afvallige agenten “de vrije uitoefening van religie verbieden”, onder de kleur van de wet, en op veel niveaus dwingend en illegaal verplichten dat slechte daden tegen onze religie moeten worden geprezen / AANBIDDEN (inclusief illegale daden van sodomie). 

"Belijdenis en bekering" van alle zonde is een fundamentele "vrije uitoefening van religie". Huidige Bekentenis verbieden blokkeert de deelname aan de heilige communie en de meest centrale daden van aanbidding in de meeste religies.

Tijd om de constitutionele milities nieuw leven in te blazen

We zouden allemaal de wet moeten leren die we allemaal moeten naleven. Een daarvan zijn de vereisten om deel uit te maken van de militie. De militie wordt altijd beschouwd als een van de meest gedisciplineerde, eerbare, respectvolle jegens de wet en orde, geleid door ex-officieren (bij voorkeur Special Forces) die met eer werden ontslagen. Dit zijn de antithese van de weerbarstige communistische types die anarchisten en het heden worden genoemd socialistische opstandelingen.

De Amerikaanse grondwet, art. 10 seconden. 311 (b) (2) vertelt ons dat alle valide (inclusief mentaal gezonde) mannen die geen deel uitmaken van de reguliere legers feitelijk "De ongeorganiseerde militie".

Naast de talrijke lokale staatswetten en staatsgrondwetten die specificeren hoe moet worden gezorgd voor de "ongeorganiseerde militie" terwijl deze onafhankelijk is en gebruikt wanneer "in dienst", bevat de Amerikaanse grondwet ook enkele federale bepalingen, namelijk:

Kunst. 1, s. 8, 14. Het Congres zal de macht hebben om te voorzien het oproepen van de militie om de wetten van de Unie uit te voeren, opstanden onderdrukken, en invasies afweren.

15. om te zorgen voor het organiseren, bewapenen en disciplineren van de militie, en voor het besturen van een zo groot mogelijk deel ervan in loondienst in dienst van de Verenigde Staten, waarbij aan de staten respectievelijk de benoeming van de officieren wordt voorbehouden, en het gezag om de militie op te leiden volgens de door het congres voorgeschreven discipline.

De regering is de garantie dat het merendeel van de militie speciaal gesteund moet worden met ruime middelen om te opereren en "goed gereguleerd" te zijn met regelmatige oefeningen enz., En dat de militie onafhankelijk moet blijven totdat ze specifiek in dienst wordt genomen door een regering (staat). of Federal). Hoewel sommige staten kunnen verschillen, volgen de meeste staten de federale definitie van "Ongeorganiseerde militie", en ze onafhankelijk laten (zonder rang) totdat ze kunnen zijn "in loondienst" officieel.

GARANTIECLAUSULE VAN DE STAATSREPUBLIEK

Grondwet van de Verenigde Staten, art. 4, s. 4 maakt het heel duidelijk dat de door de staten gecreëerde agent "elke staat in de unie een republikeinse regeringsvorm zal garanderen".

USC Art. 1, s. 1 is zelfs nog duidelijker dat de macht niet bij de centrale overheid ligt, maar in "elke staat".

We zouden hier kunnen reageren. Het zegt niet democratie, het zegt een republiek voor elke onafhankelijke staat. Volgens de wettelijke definitie is dat een regering van wet, niet van mannen, noch van de meningen van mannen. En natuurlijk is het niet een democratie die een menigte-heerschappij is.

lees "Permanente Unie van Verbonden Soevereine Staten - FONDS AUB ONZE ADVERTENTIES" 

 

Dit essentieel "Vrijheid van elke staat" wordt verder herhaald in ons tweede amendement:

Een goed gereguleerde militie, NODIG ZIJN VOOR DE VEILIGHEID VAN EEN VRIJE STAAT, het recht van de mensen om wapens te houden en te dragen, zal niet worden geschonden. -Tweede wijziging van de Amerikaanse grondwet

'Bewaak met jaloerse aandacht de openbare vrijheid. Verdacht iedereen die dat juweel nadert. Helaas zal niets het behouden dan regelrechte kracht. Elke keer dat je die kracht opgeeft, ben je onvermijdelijk geruïneerd. " —Patrick Henry

"De sterkste reden voor mensen om het recht te behouden om wapens te houden en te dragen, is, als laatste redmiddel, zichzelf te beschermen tegen tirannie in de regering." -Thomas Jefferson

Als een despoot een kritiek niveau van macht heeft vergaard, enige kracht kunnen worden gebruikt om hun heerschappij omver te werpen. Het natuurlijke recht op zelfverdediging door het gebruik van geweld is onze laatste redmiddel als bewaker tegen tirannie - die onze oprichters steunden, uitvoerden en in stand hielden voor hun nageslacht.

De "militie" waarnaar wordt verwezen in de Bill of Rights van de Grondwet zijn alle valide mannen in de republiek. En "goed gereguleerd" betekent dat ze goed zijn opgeleid en capabel als militaire macht. Nu, met welk doel is de militie? Om invasies af te weren, opstanden en opstanden te onderdrukken, de wetten af te dwingen - en vooral om te waken tegen tirannie van onze eigen regering.

KANONNEN EN GOD

Jarenlang heb ik geschreven over het briljante werk van Dr. Edwin Vieira over het Tweede Amendement betreffende de militie. In mei 2005 begon Edwin met het schrijven van columns voor NWV's. Elke column beschrijft op briljante wijze de geschiedenis van een goed gereguleerde militie en waarom de staten van de Unie ze MOETEN opnieuw samenstellen, anders zullen we de ijzeren vuist van een totalitaire regering die boven onze hoofden opdoemt niet overleven.

Ons voortbestaan hangt af van de vraag of de staten van de Unie de constitutionele militie nieuw leven inblazen.

De enige echt vrije mannen zijn gewapende mannen. Alleen slaven mogen geen wapens bezitten:

DE GRONDWETTELIJKE MILITIE, SLAVERNIJ EN HEDENDAAGSE "GUN CONTROL"

Dr. Edwin Vieira, Jr., Ph.D., JD
6 juni 2005
NewsWithViews.com

[…]

Het uitgangspunt was dat de enige echt vrije mannen gewapende mannen zijn, omdat een gewapende burgerij nodig is om een vrije samenleving te behouden. Zoals het tweede amendement kwam om het idee samen te vatten: "[een] goed gereguleerde militie, die noodzakelijk is voor de veiligheid van een vrije staat, zal het recht van de mensen om wapens te houden en te dragen niet worden geschonden". Een "vrijstaat" is er een met "[een] goed gereguleerde militie"; en "[een] goed gereguleerde militie" is een militie die bestaat uit alle "mensen" die feitelijk hun "recht * * * om wapens te houden en te dragen" uitoefenen, zonder "inbreuk" door overheidsfunctionarissen. Wapens in het persoonlijk bezit van elke burger zijn de voorwaarde voor vrijheid, vrijheid het gehoopte gevolg van een dergelijk bezit (als de militie haar steentje bijdraagt). En overheidsfunctionarissen kunnen niets doen om zich met dergelijk bezit te bemoeien, aangezien ze beperkt zijn in hun bevoegdheid om ervoor te zorgen dat, door en in de militie, iedereen privébezit verkrijgt en behoudt van vuurwapens die geschikt zijn voor het verdedigen van de individuele vrijheid en sociale orde.

[…]

Degenen die “in gepaste onderworpenheid en gehoorzaamheid werden gehouden” konden niet worden toegestaan vuurwapens te bezitten zonder strikt toezicht en terughoudendheid, tenzij ze zouden proberen die vuurwapens te gebruiken om zichzelf te bevrijden van die “onderworpenheid en gehoorzaamheid”. De toegang tot en het gebruik van vuurwapens voor slaven waren dus strikt “gelicentieerd” of anderszins gecontroleerd

-om het aantal beschikbare vuurwapens tot een minimum te beperken;
-om bij te houden welke slaven toegang hadden tot welke vuurwapens en voor welke doeleinden;
-om het gebruik van vuurwapens te beperken;
- ervoor te zorgen dat dezelfde vuurwapens die gedurende de dag ter beschikking werden gesteld aan slaven, werden teruggegeven aan de controle van hun meesters "at Night" (wanneer, vermoedelijk, het gevaar van opstand het meest acuut was); en
-om alle vuurwapens zonder vergunning in beslag te nemen, en alle vuurwapens die buiten de toegestane plaatsen of tijdens verboden perioden in bezit zijn.

DE MILITIE HERSTELLEN

Dr. Edwin Vieira, Jr., Ph.D., JD
12 december 2005
NewsWithViews.com

[…]

De essentie van de "politieke correctheid" van vandaag - dat wil zeggen, goed denken volgens het licht van het establishment - is het vermijden van "haat". Maar wat is "haat"? Volgens het woordenboek is "haat" "intense vijandigheid en afkeer die gewoonlijk voortkomen uit angst, woede of een gevoel van letsel". Moet elke Amerikaan niet bang zijn voor een politiestaat? Moet elke Amerikaan niet boos zijn dat een politicus of bureaucraat er een probeert op te leggen? Moet elke Amerikaan zich in dergelijke omstandigheden niet gekwetst voelen? Een politiestaat is een geïncarneerd politiek kwaad. Moeten het, en degenen die het promoten en toedienen, niet het onderwerp zijn van intense vijandigheid en afkeer?

Helaas zijn vijandigheid en afkeer op zichzelf slechts een reactie, geen plan. Wat is het tegengif voor de politiestaat die nu in dit land wordt opgezet? Het enige tegengif is de revitalisering van "de militie van de verschillende staten". Ik zeg nogmaals: het enige tegengif voor een politiestaat in dit land is de revitalisering van "de militie van de verschillende staten". Druk deze pagina af en bewaar hem, zodat u, wanneer er een politiestaat is opgericht, deze nog een keer kunt lezen en beseft dat u het antwoord wist toen er nog tijd was, ook al deed u er niets aan. Zeker als je er niets aan hebt gedaan.

Wetten op godslastering bewijzen dat Amerika juridisch gezien een christelijke theocratie was en is De godslasteringwetten vormen de laatste bevestiging om ons zonder enige twijfel te laten zien dat Amerika wettelijk een exclusief christelijke theocratie was en nog steeds is.