Ten minste dierenrechten? Medische abortusprocedure bekendgemaakt. Het veroorzaakt duidelijk pijn. Sommige baby's hebben meer ontwikkelde emoties dan apen!

Verspreid de liefde

We hopen dat de linkse extremisten hun wreedheid zullen stoppen! In de onderstaande video legt een abortusmedewerker de agenda van Planned Parenthood bloot. Ze onthult ook volledig de gruwelijke medische procedure die bekend staat als abortus, terwijl baby's schreeuwen, emoties tonen en proberen weg te komen van de martelapparatuur terwijl ze langzaam aan stukken worden gescheurd of met zuur worden verbrand (alsof ze in brand worden gestoken)! Abortussen in het tweede en derde trimester zijn een ware gruwel. Linkse extremisten zullen altijd huilen en pleiten voor de kleinste dieren met hersenen die niet groter zijn dan een erwt, maar deze pasgeboren baby's zijn veel gevoeliger en bewuster met veel geavanceerdere emoties dan apen! De linkse radicalen waarvan we hopen dat ze zullen omkeren zodra ze zich realiseren en niet langer onwetend zijn over wat ze doen. Waar beschermen ze de mensheid als het er echt toe doet?

https://youtu.be/ej22w2qvXA4

Obama's cohorten willen niet alleen dat vrouwen “kiezen”, maar indoctrineren hen dat het volkomen oké is om voldragen baby's te martelen. Alle baby's hadden volledige emotionele reacties op alle gevoelens, zelfs 7 maanden vóór deze abortusprocedures (ver boven elke capaciteit van een aap, begrip van liefde en humor, enz.). De belangrijkste procedures zijn onder meer op gruwelijke wijze uit de baarmoeder worden gerukt, stuk voor stuk, voet voor voet, been voor been, enz., Of de andere martelingen, zoals branden met zuren die voor het kind aanvoelen alsof het in brand wordt gestoken. In plaats van miljoenen buitenlandse vluchtelingen op te nemen, zou er een ECHTE TOEVLUCHTING moeten worden gebouwd voor onze eigen kinderen die zo gruwelijk worden gemarteld in hun laatste momenten van hun korte leven. Deze barbaarse praktijken moeten eindigen!

Abortus is een "zonde tot de dood", wat betekent dat onder de Bijbelse wet (en nog steeds onder de federale wet als het een dubbele moord is als een vrouw zwanger is wanneer ze wordt gedood) de doodstraf draagt.